Geräte und Zubehör
Quince Tart
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease7 oz
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
25 oz guava paste, cut into pieces (see Tip)quince paste cut into pieces (see Tip)25 oz
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, Brandy)2 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
177.8 mg
Eiweiß
7.1 g
Brennwert
2865.8 kJ /
685 kcal
Fett
21.9 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
115 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
16 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Chocolate Icing (Ganache)
20 min
Yogurt Cake
50 min
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 godz. 10 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chocolate Pudding
1 godz. 20 min
Honey Almond Coffee Cake
1 godz.
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min