Geräte und Zubehör
Jamaicansk festivalbrød
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portioner
Zutaten
-
vand170 g
-
farin35 g
-
hvedemel plus ekstra til at drysse med270 g
-
majsmel30 g
-
bagepulver15 g
-
salt½ tsk
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker20 g
-
muskatnød, stødt1 - 2 knivspids
-
vegetabilsk olie til stegning300 - 500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
343.3 mg
Eiweiß
7.8 g
Brennwert
1903.8 kJ /
455 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
66.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eksotiske retter - masser af smag
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Portugisisk brød (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Brød med mælk
2 Std. 20 Min
Femkornsbrød
1 Std. 50 Min
Pitabrød
2 Std.
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1 Std. 45 Min
Blomsterbrød
1 Std. 5 Min
Æblehorn
Keine Bewertungen
Hytteostbrød
Keine Bewertungen
Kanelvafler
Keine Bewertungen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Keine Bewertungen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Keine Bewertungen
Glutenfrit kartoffelbrød
Keine Bewertungen