Geräte und Zubehör
Caramel Sous-Vide Pineapple
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
12 pieces
Zutaten
-
pineapple, fresh (approx. 700 g)1
-
liquid caramel divided450 g
-
star anise divided2
-
pink peppercorns divided20
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
-
lemon juice30 g
-
ice cream, any type or coconut sorbet, to serve
-
pistachios, unsalted to garnish
-
fresh mint leaves to garnish6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 pieces
Natrium
185.7 mg
Eiweiß
4.5 g
Brennwert
1539 kJ /
367.8 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
78.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pineapple Passion
18 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Fruit Jelly Domes
Keine Bewertungen
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Keine Bewertungen
Apples with cider sabayon sauce
40 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Canadian Strawberry Shortcake
30 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3 Std. 15 Min
Shrimp Mousse
35 Min
Bicol Express
45 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
Keine Bewertungen
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min