Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
TM6 TM5 TM31

Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote

4.8 ( 10 Bewertungen )

Zutaten

Cinnamon Panna Cotta

  • 4 gelatine leaves (1.5 g each)
  • 110 g granulated sugar
  • 2 cm cinnamon stick
  • 480 g double cream (around 48 % fat)
  • 250 g whole milk

Apple, Apricot and Ginger Compote

  • 15 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 70 g dried apricots soft
  • 600 g Cox apples peeled, quartered, cores removed
    oder 600 g tart apples peeled, quartered, cores removed
  • 10 g sugar
  • 75 g water
  • 20 g unsalted butter diced (1 cm)
  • 1 tsp lemon juice

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
564 kcal / 2361 kJ
Eiweiß
4.5 g
Fett
43 g
Kohlenhydrate
39.8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte