Geräte und Zubehör
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
3 portions
Zutaten
Bison Burgers
-
600 g ground bison, (see Tip)bison, freshly ground (see Tip)600 g
-
onion in pieces75 g
-
garlic cloves peeled (approx. 2 large)8 g
-
egg1
-
beer golden Canadian beer or ale (see Tip)75 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
dried red chilli flake½ tsp
-
strong cheddar cheese cut into 3 cubes135 g
Grilled Picked Onions
-
red onions peeled and trimmed150 g
-
apple cider vinegar120 g
-
sugar60 g
-
salt1 tsp
-
olive oil to grease
-
burger buns toasted, to serve3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2213.9 mg
Eiweiß
62 g
Brennwert
2823.1 kJ /
674.7 kcal
Fett
22.3 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
11.6 g
Kohlenhydrate
52.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
O Canada
20 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Creamed Spinach
30 Min
Refried Beans
4 Std. 10 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
Keine Bewertungen
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Avocado Tomatillo Salsa
10 Min
Onion Skin Broth
1 Std. 5 Min
Oysters with Lime Granita
Keine Bewertungen
Squid Ink Pasta
1 Std.
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4 Std. 30 Min
Scalloped Potatoes
2 Std. 30 Min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min