Geräte und Zubehör
Zucchini and Almond Pulp Bread
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
10 slices
Zutaten
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
3 oz chopped almondschopped walnuts (optional)3 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
234 mg
Eiweiß
9 g
Brennwert
1272 kJ /
304 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
No Waste
13 Rezepte
USA
USA
Thermomix® Sensor Cakes and Quick Breads
45 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Lentil Hummus
10min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6h 45min
Almond Milk
1h 20min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Blueberry Jam
45min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1h 20min
Superfood Energy Balls
35min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Nut Milk (TM6 Metric)
10min
Keto Cranberry Sauce
20min