
Geräte und Zubehör
Zucchini and Almond Pulp Bread
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
10 slices
Zutaten
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
chopped walnuts (optional)3 oz
Nährwerte pro 1 slice
Brennwert
304 kcal /
1272 kJ
Eiweiß
9 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
31 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Natrium
234 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

No Waste
13 Rezepte
USA
USA

Thermomix® Sensor Cakes and Quick Breads
45 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Mini Ginger and Cherry Panettones
5 Std.
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 Std.
Apricot and Caramel Carrot Cake
3 Std. 10 Min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 Min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50 Min
Cranberry Almond Cookies
1 Std. 20 Min
Honey Blueberry Cobbler
1 Std. 40 Min
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
1 Std. 30 Min
Black Bean Brownies
35 Min
Buckwheat Pancakes
40 Min
Banana Bread Maui
1 Std.
Boosted Breakfast Muffins
1 Std.