Geräte und Zubehör
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 6 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Pie Crust
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
sugar½ oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter cold, cubed, plus extra to grease12 oz
-
ice cold water4 oz
Pumpkin Filling
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
fresh ginger peeled, cut into pieces2 in.
-
salt1 tsp
-
butternut squash fresh or frozen, cubed10 oz
-
kabocha squash fresh or frozen, cubed10 oz
-
coconut milk full fat8 oz
-
maple syrup6 oz
-
large eggs divided4
-
water1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
485 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
2720 kJ /
650 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
28 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hazelnut Snow Clouds
40 Min
Citrus Cheesecake
2 Std. 45 Min
Scalloped Potatoes
2 Std. 30 Min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 Min
Country Peach and Custard Pie
1 Std. 50 Min
Pumpkin Pie
5 Std. 50 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 Min
Pumpkin Pancakes with Praline Maple Syrup
35 Min
Pumpkin Butter
35 Min
Homemade Pie Crust
1 Std. 30 Min
Pumpkin Cheesecake
6 Std. 45 Min