Geräte und Zubehör
Proseccocoktail med citron- og ingefærssirup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 glas
Zutaten
Citron- og ingefærssirup
-
Sichuan peberkorn (se tip)1 teske
-
rørsukker100 g
-
ingefær20 g
-
citronsaft (ca. 2 citroner)80 g
Citron og ingefær Prosecco-cocktail
-
sirup hjemmelavet af citron og ingefær1 portion
-
citronskal skåret i tynde strimler til pynt (kan undlades)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
0.4 g
Brennwert
676.6 kJ /
161.1 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
9.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cocktails
7 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Varm chokolade
10 Min
Smoothie
5 Min
Chai sirup
15 Min
Rød cocktail med røde bær
2 Std. 10 Min
Margarita
10 Min
Grøn smoothie
10 Min
Smoothie med banan og nødderr (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Jordbærsmoothie (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Proteinrig jordbærsmoothie (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Detox-smoothie med yoghurt (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vegansk kaffesmoothie (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Bærsmoothie med hirse og banan (1800 kcal)
Keine Bewertungen