Herb and garlic pull-apart bread

4.4 233 Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
10 portions

Zutaten

Herb butter
  • garlic clove
    1
  • fresh dill leaves only
    5 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs
  • fresh basil leaves
    6
  • pure cream
    600 g
  • water chilled
    500 g
Bread
  • water lukewarm
    450 g
  • dried instant yeast or 40 g fresh yeast, crumbled
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    100 g
  • baker's flour plus extra to dust
    750 g
  • sea salt
    1 ½ tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 311.6 mg
Eiweiß 10.8 g
Brennwert 2389.1 kJ / 571 kcal
Fett 33.5 g
Ballaststoffe 2.2 g
gesättigte Fettsäuren 15.5 g
Kohlenhydrate 56.7 g

Das könnte dir auch gefallen