
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 8 obraji de porc (80-100 g fiecare)
- 1500 - 1600 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 418 kcal / 1751 kJ
- Eiweiß
- 31 g
- Fett
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- gesättigte Fettsäuren
- 14 g
- Natrium
- 133 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cârnați cu linte în sos picant
1 Std.
Prăjitură cu unt și piersici
2 Std. 20 Min
Punch de vin alb fiert cu merișoare
Keine Bewertungen
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Keine Bewertungen
Jackfruit BBQ, cu coleslaw
Keine Bewertungen
Coadă de bou gătită lent
Keine Bewertungen
Plăcințele cu carne de porc
2 Std. 20 Min
Curcubeu la micul dejun
Keine Bewertungen
Salată asiatică cu pui și tăiței de celofan
45 Min
Ruladă verde din omletă, cu jambon
20 Min
Sos cu macrou afumat și năsturel
5 Min
Sos alb (fără alergeni)
Keine Bewertungen