Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 12 g hribi uscați
- 30 g apă
- 100 g ciuperci portobello, proaspete, tăiate grosier
- 50 g unt, rece, tăiat bucăți
- 60 g șalote, tăiate în jumătăți
- 120 g vin alb, sec
- 200 g supă de pui
- 125 g smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
- 25 g făină
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- ¼ - ½ linguriță sare
- Nährwerte
- pro 600 grame
- Brennwert
- 3309 kJ / 789 kcal
- Eiweiß
- 13 g
- Kohlenhydrate
- 27 g
- Fett
- 62 g
- gesättigte Fettsäuren
- 49 g
- Ballaststoffe
- 10.3 g
- Natrium
- 1636 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Brânză proaspătă de vaci
15 Std. 20 Min
Sos de ciuperci
20 min
Millefeuille
5h
Clafoutis cu prune
1 Std. 15 Min
Sushi cu ton picant
Keine Bewertungen
Sos Roquefort
20 min
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Keine Bewertungen
Supă de ardei grași, cu spumă de busuioc
35 Min
Băutură rece cu ananas și hibiscus
10 Min
Sos alb (fără alergeni)
Keine Bewertungen
Sos în stil Big Mac
4 Std.
Sos bearnez
15 Min