Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 12 g hribi uscați
- 30 g apă
- 100 g ciuperci portobello, proaspete, tăiate grosier
- 50 g unt, rece, tăiat bucăți
- 60 g șalote, tăiate în jumătăți
- 120 g vin alb, sec
- 200 g supă de pui
- 125 g smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
- 25 g făină
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- ¼ - ½ linguriță sare
- Nährwerte
- pro 600 grame
- Brennwert
- 3309 kJ / 789 kcal
- Eiweiß
- 13 g
- Kohlenhydrate
- 27 g
- Fett
- 62 g
- gesättigte Fettsäuren
- 49 g
- Ballaststoffe
- 10.3 g
- Natrium
- 1636 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Salată de sfeclă cu vinegretă cu portocale roșii
35 Min
Sos de ciuperci
20min
Sos Roquefort
20min
Brioșe Mac 'n' Cheese
Brak ocen
Gnocchi cu ricotta
2 Std.
Miso cu vinete sous-vide
Brak ocen
Copane de pui în sos picant puttanesca
2 godz. 15 min
Mojito de căpșune cu sirop de ghimbir și mentă
1 Std.
Sangria cu zmeură și busuioc
40min
Fond de vită (din carne și oase)
Brak ocen
Salată de pui și spanac, cu bulgur
Brak ocen
Lichior cremă de whisky
15 Min