Geräte und Zubehör
Chilli mussels with thyme and tomatoes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh mussels scrubbed, debearded1000 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
olive oil1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white wine100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1125.8 mg
Eiweiß
41.5 g
Brennwert
1618.5 kJ /
385.3 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
18.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Asian-style fish fillets
30 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Asian-style mussels
30 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Prawn stir-fry
25 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Garlic prawns
25 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Frozen fruit sorbet
10 min