Geräte und Zubehör
Chilli mussels with thyme and tomatoes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh mussels scrubbed, debearded1000 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
olive oil1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white wine100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1125.8 mg
Eiweiß
41.5 g
Brennwert
1618.5 kJ /
385.3 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
18.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lychee sorbet cocktail
24 Std. 5 Min
Garlic prawns
25 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 Std. 15 Min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Curry laksa
45 Min
Thai red chicken curry
30 Min