Geräte und Zubehör
Japanese Cheesecake (Anna)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 6 Std. 15 Min
12 slices
Zutaten
-
unsalted butter to grease½ oz
-
large eggs room temperature8
-
boiling water for bain-marie
-
cream cheese room temperature, in pieces12 oz
-
unsalted butter room temperature, in pieces4 oz
-
whole milk4 oz
-
salt¼ tsp
-
lemon juice2 ¼ tsp
-
cake flour4 oz
-
corn starch1 oz
-
sugar8 oz
-
cream of tartar½ tsp
-
fresh berries, mixed to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
205 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1439 kJ /
344 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stoneware Baking Essentials
19 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tiramisu
5 godz. 20 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 godz. 10 min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 godz. 35 min
Chocolate Cake Pops
4 godz. 50 min
Crème Pâtissière
15 min
Mushroom Beef Balls
50 min
Lychee Sorbet with Vodka
8 godz. 15 min
Cheesecake (Baked)
7 godz. 20 min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 godz. 20 min
Chocolate Cream Cheese Tart
4 godz. 30 min
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
1 godz. 30 min
New York Cheesecake
9 godz. 30 min