Geräte und Zubehör
Clams in White Wine with Cilantro
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (optional) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
1567.1 mg
Eiweiß
37.1 g
Brennwert
1342 kJ /
320.8 kcal
Fett
10.1 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
12.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Spanish Tapas
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Mantou Buns with Soya Milk
1 Std. 35 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min
Steamed Whole Fish
45 Min