Geräte und Zubehör
Borscht
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves only3 - 5 sprigs
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
beetroots cut in pieces (2 cm)200 g
-
oil40 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)150 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)100 g
-
white cabbage cut in strips200 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
831.8 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
513 kJ /
123 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Potato Pancakes
45 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Pumpkin and Quince Soup
1 Std.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.