Ondeh-Ondeh Cupcakes
TM6 TM5

Ondeh-Ondeh Cupcakes

4.6 (25 Bewertungen)

Zutaten

Pandan Cupcakes

  • 6 ½ oz unsalted butter, room temperature, in pieces
  • 8 ½ oz granulated sugar
  • 3 large eggs, room temperature
  • 1 tsp pandan paste
  • 10 ½ oz cake flour
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 6 ½ oz coconut milk

Salted Gula Melaka Caramel

  • 7 oz palm sugar, gula melaka, cut into small pieces
    oder 7 oz coconut sugar
  • 2 oz water
  • 2 pandan leaves, knotted (optional)
  • 1 ½ oz unsalted butter
  • 2 oz coconut milk
  • ½ tsp salt

Coconut Whipped Frosting

  • 3 oz confectioners sugar
  • 3 ½ oz powdered coconut milk
  • 14 oz heavy whipping cream, cold
  • toasted coconut flakes, to garnish (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2465 kJ / 589 kcal
Eiweiß
5 g
Kohlenhydrate
65 g
Fett
36 g
gesättigte Fettsäuren
24 g
Ballaststoffe
0.5 g
Natrium
263 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte