Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 3 fire ceapă verde, curățate și tăiate bucăți
- 500 g cârnați de porc cruzi, scoși din membrană (vezi recomandare)
- 1 linguriță cimbru uscat
- 1 linguriță pătrunjel uscat
- 20 g sos Worcestershire
- 375 g aluat pentru foitaj (Foaie de 25 x 40 cm - vezi recomandare)
- 1 ou, ușor bătut
- ketchup, pentru servire
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2810 kJ / 669.1 kcal
- Eiweiß
- 22.5 g
- Kohlenhydrate
- 39.6 g
- Fett
- 46.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 21.8 g
- Ballaststoffe
- 5.7 g
- Natrium
- 1229.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ardei umpluți, cu orez și sos de roșii
1h
Aluat cu cartofi pentru pizza
1h 5 min
Ciabattine
3u. 30min
Tartă picantă cu ton, ouă și capere
1h 10 min
Lipii grecești
1h 15 min
Rulouri cu banană și susan
1h 30min
Rulouri de porc umplute cu smochine uscate și nuci
1h
Cannelloni de porc cu sos de legume
1h
Tarte cu legume de primăvară
1h 10 min
Plăcintă cu ciuperci
1 Std. 40 Min
Plăcintă cu mere și coacăze negre
2h
Aluat fraged
5min