Geräte und Zubehör
Curry ketchup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 jars
Zutaten
-
pickled gherkins cut in pieces150 g
-
onions cut in halves150 g
-
butter60 g
-
sugar40 g
-
curry powder (40 g) (e.g. Zanzibar or Madras curry powder)4 heaped tbsp
-
crushed tomatoes, canned1000 g
-
tomato ketchup500 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
sambal oelek (20 g)2 tsp
-
1 heaped tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l)1
-
fruit vinegar20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 jar
Eiweiß
8 g
Brennwert
1680 kJ /
401 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
6.9 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
174 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Yoghurt dressing
5 Min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Keine Bewertungen
Rice pudding
1 Std.
Karpatka
10 Std.
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Plain yoghurt
14 Std.
Vanilla sugar
72 Std.
Fruit nectar
10 Min
Faworki (crostoli)
2 Std.
Placki
40 Min
Currywurst Sauce
30 Min