Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Kruche ciasto
- 100 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 80 g cukru
-
20
g cukru waniliowego, wykonanego w TM
oder 20 g cukru wanilinowego - 1 jajko
- 250 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
Masa sernikowa
- 250 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego w 1 cm plastry
- 210 g cukru
- 3 jajka
-
80
g budyniu śmietankowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania)
oder 80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania) - 200 g serka kremowego, podzielonego na kawałki
- 500 g twarogu, tłustego, podzielonego na kawałki
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Brennwert
- 1658 kJ / 396 kcal
- Eiweiß
- 12 g
- Kohlenhydrate
- 49 g
- Fett
- 17 g
- Ballaststoffe
- 1.3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sernik bananowy
7 godz. 55 min
Sernikobrownie z malinami
6h 40min
Kokosanka z owocami
1小时 20 分钟
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8h
Sernik czekoladowy z gruszkami w winie
13h 50 min
Odwracane ciasto z gruszkami
2h 15min
Kopiec kreta z truskawkami
5h 30min
Ciasto twarogowe z agrestem
50 分钟
Sernik z ricotty z dżemem figowym
5h 40min
Batoniki sernikowo-jeżynowe
8h 30min
Tarta z ricottą i rabarbarem
1h 45min
Tarta z rabarbarem i bezą
2h 20min