Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 230 g ciuperci brune, proaspete, feliate
- 230 g ciuperci champignon, proaspete, feliate
- 140 g ciuperci shiitake, proaspete, feliate
- 2 căței de usturoi
- 170 g ceapă roșie, sferturi
- 5 fire tarhon proaspăt, doar frunzele
- 3 fire cimbru proaspăt, doar frunzele, plus pentru decor
- 90 g unt, tăiat cuburi
- 450 g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, bucăți (1.5 cm)
- 750 g apă
-
1 ½
lingurițe cu vârf concentrat pastă de pui
oder 1 ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 140 g tăiței cu ou, lați, uscați (de exemplu de tip pappardelle)
- 90 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- ½ linguriță sare, după gust
- piper negru măcinat, după gust
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiweiß
- 25 g
- Kohlenhydrate
- 26 g
- Fett
- 25 g
- Ballaststoffe
- 3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chifle umplute cu legume și brânză
3h 55 min.
Cotlete de miel cu curry
1h
Sorbet cu jeleu de Pimm's și castravete
Keine Bewertungen
Coroniță din aluat, cu legume
1h 40 min
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Keine Bewertungen
Rulouri de porc cu spanac
55 min
Pui umplut de Crăciun (Mexic)
2 Std. 10 Min
Supă de pui Pho, gătită lent
5h 20 min
Supă de pui cu tăiței
1 Std. 35 Min
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2 godz. 30 min
Stir-fry cu ciuperci
55 min
Supă de pui pentru zile de iarnă
1h