Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 230 g ciuperci brune, proaspete, feliate
- 230 g ciuperci champignon, proaspete, feliate
- 140 g ciuperci shiitake, proaspete, feliate
- 2 căței de usturoi
- 170 g ceapă roșie, sferturi
- 5 fire tarhon proaspăt, doar frunzele
- 3 fire cimbru proaspăt, doar frunzele, plus pentru decor
- 90 g unt, tăiat cuburi
- 450 g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, bucăți (1.5 cm)
- 750 g apă
-
1 ½
lingurițe cu vârf concentrat pastă de pui
oder 1 ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 140 g tăiței cu ou, lați, uscați (de exemplu de tip pappardelle)
- 90 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- ½ linguriță sare, după gust
- piper negru măcinat, după gust
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiweiß
- 25 g
- Kohlenhydrate
- 26 g
- Fett
- 25 g
- Ballaststoffe
- 3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Rulouri de vită cu umplutură de mozzarella și roșii
Keine Bewertungen
Piept de pui sous-vide
Keine Bewertungen
Vinete în sos de nucă de cocos și arahide cu orez basmati
Keine Bewertungen
Risotto cu mix de fructe de mare
Keine Bewertungen
Plăcintă în straturi cu carne și cartofi (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 Min
Salată de vită thai
Keine Bewertungen
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Keine Bewertungen
Spată rulată de miel, la cuptor
2hod. 30min
Supă de pui cu tăiței
1 godz. 35 min
Tocană de ciuperci și cârnați, cu arpacaș
55 Min
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min
Tocană mexicană de pui, gătită lent
3 Std. 20 Min