Geräte und Zubehör
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
8 pieces
Zutaten
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
189 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
1301 kJ /
311 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kneading: Asian Recipes
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
3Q Soft Bread
3 Std. 25 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Red bean ice cream
29 Std. 50 Min
Taro bread
4 Std. 20 Min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Egg Tarts
50 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min