Geräte und Zubehör
Tom Yum Paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
3 jars
Zutaten
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (optional)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
353 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
770 kJ /
184 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Flavour Mixes
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 Min
Sambal Belacan
10 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Nasi Lemak
45 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min