Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
TM6

Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)

4.4 (31 Bewertungen)

Zutaten

Mantou Buns

  • 1 ½ tsp active dry yeast
  • 40 g brown sugar
  • 265 g water
  • 500 g all-purpose flour, plus extra to dust
  • 10 g vegetable oil, plus extra to grease
  • 1 tsp salt

Butternut Squash Soup

  • 30 g unsalted butter, cold, cubed (2.5 cm)
  • 30 g yellow onion
  • 400 g butternut squash, peeled, de-seeded, cubed (5 cm)
  • 100 g russet potatoes, peeled, cubed (2.5 cm)
  • 60 g raw cashews
  • 700 g water (see Tip)
  • salt, to taste
  • white pepper, to taste
  • mixed fresh herbs, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1014 kJ / 242 kcal
Eiweiß
6 g
Kohlenhydrate
43 g
Fett
5 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Ballaststoffe
1 g
Natrium
200 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte