Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
10
g oleju
oder 10 g oliwy z oliwek - 50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego w 1 cm kostkę
-
250
g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
oder 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
- Nährwerte
- pro 1 porcja
- Brennwert
- 2729 kJ / 652 kcal
- Eiweiß
- 63 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 44 g
- gesättigte Fettsäuren
- 15 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 1050 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Rumienienie 200 g pora
20 dk
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 dk
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 dk
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 dk
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 min