Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
TM6

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

4.7 ( 81 Bewertungen )

Zutaten

  • 20 g oleju
    oder 20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    oder 20 g cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    oder 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Nährwerte
pro 1 porcję
Brennwert
240.7 kcal / 1006.8 kJ
Eiweiß
24.1 g
Fett
15.3 g
Kohlenhydrate
0.5 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Natrium
120.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte