Geräte und Zubehör
Potatoes with Yoghurt Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
plain yoghurt125 g
-
mayonnaise30 g
-
dried chives to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
fresh chives, finely chopped, for garnishingfresh parsley leaves (optional) for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2 g
Brennwert
740 kJ /
177 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Only 5 Ingredients
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Marinated Peppers
55 Min
Omelette Sticks
30 Min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 Std. 45 Min
Sardine Sandwich Filling
5 Min
Quinoa and Lettuce Salad
30 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min