Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 jajka ugotowane na twardo, pokrojone w ćwiartki
- 150 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki
- 20 - 30 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 10 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 10 g musztardy francuskiej
- 1 żółtko
- 60 - 80 g oliwy z oliwek
- 15 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nährwerte
- pro 1 porcję
- Brennwert
- 1028.7 kJ / 245.7 kcal
- Eiweiß
- 4.5 g
- Kohlenhydrate
- 4.3 g
- Fett
- 24 g
- Ballaststoffe
- 0.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sos tatarski
5 Min
Kawior z pieczarek
30 Min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40min
Pasta z wędliny
10 Min
Pasta z tuńczyka
20 Min
Pasta z rzeżuchy
5 Min
Salsa Verde
15 Min
Zielony sos wielkanocny
1 Std. 20 Min
Sałatka ze szparagami, młodymi ziemniakami i serem korycińskim
45min
Marynata rozmarynowa
5 Min
Sos majonezowy z musem jabłkowym i chrzanem
20 Min
Wielkanocny sos majonezowy
45min