Geräte und Zubehör
Salted caramel ice cream
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted caramel sauce
-
brown sugarwhite sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice cream
-
vanilla bean seeds scraped½
-
full cream milk600 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
white sugar30 g
-
egg yolks6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
321.9 mg
Eiweiß
5.7 g
Brennwert
1770.5 kJ /
421.5 kcal
Fett
27.6 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
16.5 g
Kohlenhydrate
40.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Brandy custard (TM6)
15 Min
Basic bread rolls
45 Min
Vanilla ice cream
12 Std.
Hokey pokey ice cream
28 Std. 25 Min
Corn tortillas
1 Std. 50 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Pizza Bianca
40 Min
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Dim sum 'Shao mai'
2 Std.