
Geräte und Zubehör
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 5 Std. 50 Min
24 pieces
Zutaten
Brioche Dough
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
caster sugar to taste60 - 80 g
-
milk20 g
-
medium eggs4
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
olive oil for greasing
-
unsalted butter diced170 g
Red Cabbage Slaw
-
red cabbage cut in pieces (5 cm)250 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (5 cm)1
-
mayonnaise100 g
-
cider vinegar1 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Brioche Buns
-
large egg beaten1
-
sesame seeds for sprinkling
Pulled Pork
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
pork fillet sliced (2 cm)600 g
-
water500 g
-
smoked paprika1 Tbsp
-
brown sugar1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barbecue sauce200 g
Nährwerte pro 1 piece
Brennwert
227 kcal /
948 kJ
Eiweiß
9 g
Fett
13 g
Kohlenhydrate
19 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Natrium
332 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chocolate Easter Nests
50 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 godz. 20 min
Four Cheese Sharing Flatbread
40 min
Beef Fajitas
1 godz.
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 godz.
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Dirt and Worms Chocolate Ice Cream
6 godz. 20 min
Pulled Pork Buns
6 godz. 20 min
Cheese and Bacon Pastries
35 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 godz. 40 min