Geräte und Zubehör
Raspberry soufflés
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
12 portions
Zutaten
Raspberry base
-
unsalted butter for greasing
-
caster sugar for dusting12 tsp
-
frozen raspberries220 g
-
caster sugar50 g
-
lemon juice30 g
-
cornflour20 g
-
water40 g
Soufflé mixture
-
hard nougat broken into pieces (3 cm)120 g
-
egg whites (approx. 290 g)8
-
caster sugar60 g
-
cream of tartar1 tsp
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
33.2 mg
Eiweiß
2.6 g
Brennwert
488.1 kJ /
116.7 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
26.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Almond pastry
25 Min
Bengali fish cakes
1 Std. 20 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Profiteroles
2 Std.
Buttermilk balsamic sorbet
12 Std. 30 Min
Layered chocolate cappuccino cups
19 Std. 30 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min