
Geräte und Zubehör
Raspberry soufflés
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
12 portions
Zutaten
Raspberry base
-
unsalted butter for greasing
-
caster sugar for dusting12 tsp
-
frozen raspberries220 g
-
caster sugar50 g
-
lemon juice30 g
-
cornflour20 g
-
water40 g
Soufflé mixture
-
hard nougat broken into pieces (3 cm)120 g
-
egg whites (approx. 290 g)8
-
caster sugar60 g
-
cream of tartar1 tsp
-
icing sugar for dusting
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
116.7 kcal /
488.1 kJ
Eiweiß
2.6 g
Fett
0.4 g
Kohlenhydrate
26.2 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Natrium
33.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Celebrate summer with Nico Moretti
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten free pasta
50 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Crème brûlée
7 godz.
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min