Geräte und Zubehör
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
dried red chillies8 - 10
-
eschalots100 g
-
garlic clove1
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
shrimp paste (see Tips)2 tsp
-
vegetable oil50 g
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
salt½ - 1 tsp
-
sugar1 tsp
-
boneless snapper fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)500 - 600 g
-
tomato cut into wedges200 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped2 sprigs
-
okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
762.9 mg
Eiweiß
33.2 g
Brennwert
1433.9 kJ /
341.4 kcal
Fett
15.4 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Kohlenhydrate
15.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mee Goreng Mamak
15 Min
Char Kway Teow
15 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Nasi Lemak
45 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Nasi Lemak
45 Min