Geräte und Zubehör
Savoury Crayfish Éclairs
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
16 pieces
Zutaten
Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
unsalted butter diced80 g
-
water150 g
-
mustard powder2 pinches
-
cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt¼ tsp
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Assembly
-
crayfish240 g
-
mayonnaise110 g
-
lemon finely grated zest and 25 g juice1
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
rocket leaves20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
142.2 mg
Eiweiß
5.4 g
Brennwert
622.8 kJ /
148.9 kcal
Fett
11.3 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12 Std. 5 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 Std. 10 Min
Salted Caramel Ice Cream
14 Std.
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Mayonnaise
5 Min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 Std.
Creamy French Dressing
5 Min
Sweet and Sour Peppers
40 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min