Geräte und Zubehör
Savoury Crayfish Éclairs
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
16 pieces
Zutaten
Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
unsalted butter diced80 g
-
water150 g
-
mustard powder2 pinches
-
cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt¼ tsp
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Assembly
-
crayfish240 g
-
mayonnaise110 g
-
lemon finely grated zest and 25 g juice1
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
rocket leaves20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
142.2 mg
Eiweiß
5.4 g
Brennwert
622.8 kJ /
148.9 kcal
Fett
11.3 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
6.4 g
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