
Geräte und Zubehör
Portobello Mushroom Rolls
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
36 pieces
Zutaten
-
fresh portobello mushrooms3
-
olive oil for brushing
-
tamari1 ½ tsp
-
water1200 g
-
brown short grain rice rinsed well250 g
-
brown rice vinegar2 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
spring onion cut in pieces1
-
tamari80 g
-
brown sugar½ tsp
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
nori seaweed sheets4
-
black sesame seeds2 Tbsp
-
mayonnaise (kewpie)4 tsp
-
spring onions sliced in half lengthways4
-
fresh red chilli cut lengthways in 8 slices1
Nährwerte pro 1 piece
Brennwert
37 kcal /
156 kJ
Eiweiß
1.2 g
Fett
0.9 g
Kohlenhydrate
5.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 Std.
Apple and Blackcurrant Pie
2 Std.
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Keine Bewertungen
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Coconut Lassi
5 Min
Galapagos Mocktail
10 Min
Bulgur and Salmon Rolls
1 Std. 20 Min
Pudla with Spinach and Paneer
1 Std.
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 Std.
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 Std.
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15 Std. 15 Min
Almond and Vanilla Dessert Cake
2 Std.