Geräte und Zubehör
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
garlic cloves6
-
fresh red chillies cut in pieces, to taste1 - 2
-
sugar1 tsp
-
lime juice2 Tbsp
-
fish sauce2 Tbsp
-
liquid fish stock100 g
-
sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open1
-
fine sea salt1 tsp
-
rice wine30 g
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
24 g
Brennwert
510 kJ /
122 kcal
Fett
0.8 g
Ballaststoffe
0.3 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sambal Petai Prawns
20 Min
Nasi Lemak
45 Min
Masala Squid
25 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Creamy Mushroom Soup
20 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min