Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
-
3
somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 125 gr)
oder 3 dondurulmuş somon fileto, çözdürülmüş (her biri 125 gr) - 2 tk toz tatlı kırmızı biber
- 2 sap dereotu yaprağı
- 600 g su
-
1
tepeleme yk ev yapımı sebze bulyon
oder 1 küp sebze bulyon, ufalanmış - ½ - 1 tk tuz, damak tadına göre
- 170 g arpa şehriye
- 200 g ıspanak yaprağı
- 100 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 200 g krema
- 2 tk mısır nişastası
- 1 yk limon suyu
- 1 - 2 tutam karabiber
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 2344 kJ / 560 kcal
- Eiweiß
- 28 g
- Kohlenhydrate
- 37 g
- Fett
- 32 g
- Ballaststoffe
- 4.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sarımsaklı Salata Sosu
5min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 godz.
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Keine Bewertungen
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Kremalı Mantarlı Et
1 godz. 10 min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1 godz.
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 min
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40 min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 min
Sebze Bulyon
1 godz.