
Geräte und Zubehör
Apricot chicken risotto
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled (optional)1 cm
-
brown onion100 g
-
olive oil40 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces120 g
-
chicken thigh fillets cut into cubes (3 cm)500 g
-
canned apricot nectar400 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 ½ tbsp
-
Arborio rice300 g
-
frozen green peas to taste80 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
392.7 kcal /
1649.2 kJ
Eiweiß
19.7 g
Fett
14.4 g
Kohlenhydrate
44.3 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Natrium
847.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Beef stroganoff
35 Min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Tuna mornay
45 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.