
Geräte und Zubehör
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
5 portions
Zutaten
Steamed Chicken
-
chicken (half chicken), with skin and bone1000 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
spring onion1 sprig
-
water800 g
Green Ginger Sauce
-
fresh ginger smashed (see tips)70 g
-
spring onions cut in pieces (4 cm)30 g
-
cooking oil60 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
sugar1 tsp
Toppings
-
spring onion thinly sliced, to garnish1 sprig
-
fresh red chilli thinly sliced, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
347 kcal /
1454 kJ
Eiweiß
41 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
4 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Natrium
449 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Cooking White Rice
25 Min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min