Geräte und Zubehör
Smoked Salmon Rolls
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
36 pieces
Zutaten
-
water plus extra for brushing1000 g
-
sushi rice rinsed well250 g
-
rice vinegar plus 2 Tbsp for brushing2 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
soy sauce3 Tbsp
-
wasabi paste1 Tbsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
mascarpone cheese2 Tbsp
-
avocado cut in thin slices (3 mm)½
-
cucumber cut in matchsticks, deseeded¼
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
nori seaweed4 sheets
-
mascarpone cheese for sticking
-
smoked salmon cut in pieces to fit sushi rolls200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
1.8 g
Brennwert
162 kJ /
38.9 kcal
Fett
2.3 g
Kohlenhydrate
2.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sushi
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Polenta
50 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 Std. 40 Min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3 Std. 30 Min
Sushi Rice
55 Min
Fennel digestive
10 Min
Raspberry Dacquoise
2 Std.
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 Std.
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 Std. 30 Min
Pizza Capricciosa
1 Std. 35 Min
Seafood and Cream Cheese Rolls
1 Std. 20 Min
Prawn Tempura Rolls
2 Std. 40 Min