Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 400 g wody
- 8 jajek
- 60 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g oliwy z oliwek
- 250 g pieczarek, umytych, obranych, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
- 15 g masła
- ¾ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 szczypty tymianku, suszonego
- Nährwerte
- pro 1 sztukę
- Brennwert
- 239.6 kJ / 57.3 kcal
- Eiweiß
- 3.6 g
- Kohlenhydrate
- 1.1 g
- Fett
- 4.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1.4 g
- Ballaststoffe
- 0.2 g
- Natrium
- 110.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pasztet pieczarkowy
2h 50min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 分钟
Wielkanocny pasztet jajeczny
1h 5min
Karp na słodko w galarecie
7 Std. 35 Min
Jajka faszerowane buraczkami
30 分钟
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55 分钟
Jajka faszerowane ziołami
45 分钟
Jajka faszerowane łososiem
45 分钟
Jajka faszerowane awokado
40 分钟
Kurczak w galarecie
3 godz.
Ryba po grecku
45 分钟
Sałatka jarzynowa na Varomie
50 分钟