Geräte und Zubehör
Profiteroles
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
18 stykker
Zutaten
Vandbakkelse
-
vand150 g
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker80 g
-
salt1 knivspids
-
sukker (10 g)2 tsk
-
hvedemel120 g
-
æg (53-63 g hver)3
Chokoladesauce og fyld
-
mørk chokolade, 70% kakao, skåret i mindre stykker250 g
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker40 g
-
mælk200 g
-
vaniljeis hjemmelavet eller færdiglavet
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stykke
Eiweiß
5 g
Brennwert
1075 kJ /
257 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kogebog
174 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vanilje is
12 Std.
Skumfiduser med vaniljesmag
2 Std. 15 Min
Saltkaramel- og chokolademousse
45 Min
Frossen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min
Sunde snickersbarer
Keine Bewertungen
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Keine Bewertungen
Bærskum
10 Min
Daddelbarer med mandler og kakao
Keine Bewertungen
Peanutbutter-fudge (sukkerfri)
Keine Bewertungen
Karameller
2 Std.
Chokoladeis
12 Std.
Chokolademousse
3 Std. 20 Min