Geräte und Zubehör
Profiteroles
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
18 stykker
Zutaten
Vandbakkelse
-
vand150 g
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker80 g
-
salt1 knivspids
-
sukker (10 g)2 tsk
-
hvedemel120 g
-
æg (53-63 g hver)3
Chokoladesauce og fyld
-
mørk chokolade, 70% kakao, skåret i mindre stykker250 g
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker40 g
-
mælk200 g
-
vaniljeis hjemmelavet eller færdiglavet
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stykke
Eiweiß
5 g
Brennwert
1075 kJ /
257 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kogebog
174 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Keine Bewertungen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Cremet banantærte
4 Std. 15 Min
Chokolademousse
3 Std. 20 Min
Sprøde boller med creme
Keine Bewertungen
Cheesecake med blåbær og mascarpone
3 Std. 20 Min
Cremet citronis
12 Std. 10 Min
Karameller
2 Std.
Kaffesmåkager
Keine Bewertungen
Tiramisusmåkager
Keine Bewertungen
Vaniljefigurer med chokolade
40 Min
Æble-ingefærfigurer
Keine Bewertungen