Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g su
- 130 havuç, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 60 g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 25 g maydanoz yaprağı, taze veya kereviz yaprakları
-
½
küp tavuk bulyon (0.5 lt için) (optional)
oder 1 tepeleme tk bulyon ezmesi, ev yapımı (optional) - 600 g tavuk göğsü, derisiz, şeritler halinde kesilmiş (5 cm x 2 cm)
- ½ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- ¼ tk taze toz biber, damak tadına göre ekstra biber
- 150 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g un
- 100 g krema
- 1 tk Worcestershire sosu (optional)
- 1 tk limon suyu
- 30 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 1432 kJ / 342 kcal
- Eiweiß
- 39 g
- Kohlenhydrate
- 10 g
- Fett
- 16 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bearnez Soslu Bonfile
Keine Bewertungen
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min
Rozbif
5 Std. 30 Min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20 min.
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1u. 15min
Sebzeli Tavuk
45 Min
Orman Kebabı
1 Std.
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 min.
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1 Std.
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 Min