Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
- ¾ su bardağı sıcak su
- 100 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 25 g domates salçası
- 40 g riviera zeytinyağı
- 400 g dana kıyma
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- ¼ tk pul biber, damak tadına göre
- 5 g maydanoz yaprağı, ince kıyılmış
- 5 g dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 60 g un
- 400 g süt
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 2556.4 kJ / 613.5 kcal
- Eiweiß
- 32.4 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 45 g
- Ballaststoffe
- 2.4 g
Alternative Rezepte
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
İnci Pirinç Köfteleri
Keine Bewertungen
Kakaolu Muzlu Avokado Mus
1 Std. 15 Min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 Min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 Min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min
Tatlı Tart Hamuru
1小时 50 分钟
Vanilya Şekeri
72h
Etli Türlü
1 Std. 20 Min
Kıyma
35 Min
Hünkar Beğendi
1 Std. 5 Min
Orman Kebabı
1 Std.