
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
- ¾ su bardağı sıcak su
- 100 g taze kaşar parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan ikiye bölünmüş
- 55 g yeşil dolmalık biber parçalara bölünmüş (3 cm)
- 25 g domates salçası
- 40 g riviera zeytinyağı
- 400 g dana kıyma
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber ekstra 1 tutam karabiber
- ¼ tk pul biber damak tadına göre
- 5 g maydanoz yaprağı ince kıyılmış
- 5 g dereotu yaprağı ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
- 50 g tereyağı oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 60 g un
- 400 g süt
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 613.5 kcal / 2556.4 kJ
- Eiweiß
- 32.4 g
- Fett
- 45 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Ballaststoffe
- 2.4 g
Alternative Rezepte
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Brak ocen
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 godz. 5 min
Kremalı Mantarlı Et
1 godz. 10 min
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 min
Etli Fajita
40 min
Zeytinyağlı Pırasa
30 min
Etli Biber Dolması
1 godz. 20 min
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1 godz. 15 min
Hünkar Beğendi
1 godz. 5 min
Sütlü Domates Çorbası
55 min
Karnıyarık
1 godz.
İzmir Köfte
1 godz. 5 min