Geräte und Zubehör
Gluten-Free Pretzels
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
12 pieces
Zutaten
-
1 oz unsalted butter, plus extra to greasevegetable oil plus extra to grease1 oz
-
warm water10 oz
-
dried instant yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
rice flour plus extra to dust10 oz
-
brown rice flour6 oz
-
tapioca starch4 oz
-
3 tbsp sugarcoconut sugar3 tbsp
-
xanthan gum2 tsp
-
baking powder1 tsp
-
large eggs2
-
salt1 tsp
-
water130 oz
-
baking soda4 tbsp
-
egg whites2
-
coarse salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
6 g
Brennwert
1276 kJ /
305 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Veggie Table
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Gluten free pita bread
1 Std. 15 Min
Gluten Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free pizza base
35 Min
Vegan Butter Spread
5 Std. 10 Min
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1 Std. 5 Min
Gluten-Free Pizza Dough
1 Std. 10 Min
Vegetable Crackers
16 Std.
Gluten free self-raising flour
10 Min
Cantaloupe Seed Horchata
5 Min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 Std. 15 Min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2 Std.