Geräte und Zubehör
Japanse kip curry
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30.8 g
Brennwert
1393 kJ /
333 kcal
Fett
9.79 g
Ballaststoffe
11.35 g
Kohlenhydrate
29.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oosters koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Pekingeend
45 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Kip met amandelen
25 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min