
Geräte und Zubehör
Japanse kip curry
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
333 kcal /
1393 kJ
Eiweiß
30.8 g
Fett
9.79 g
Kohlenhydrate
29.2 g
Ballaststoffe
11.35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Oosters koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Appelpunch
30 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Steak au Poivre
20 Min
Pekingeend
45 Min
Groene bron
10 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.