Geräte und Zubehör
Japanse kip curry
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30.8 g
Brennwert
1393 kJ /
333 kcal
Fett
9.79 g
Ballaststoffe
11.35 g
Kohlenhydrate
29.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oosters koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Hong Kong rijst met worst
55 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Uiensoep
1 Std.
Pekingeend
45 Min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Dim sum 'Sieuw mai'
Keine Bewertungen
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min