Geräte und Zubehör
Dim sum 'Sieuw mai'
Zubereitung 1 Std. 25 Min
Gesamt 2 Std.
40 stuks
Zutaten
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (optional) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
3 g
Brennwert
240 kJ /
57 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 Std.
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Margarita
10 Min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Caipirinha van mango
5 Min
Citroenkoekjes
Keine Bewertungen
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
35 Min
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen