Geräte und Zubehör
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
dried red chilies e.g. chile de arbol, stems removed, to taste5 - 15
-
coconut milk30 oz
-
chicken stock14 oz
-
shallots thinly sliced4 oz
-
fish sauce2 oz
-
1 tsp palm sugarsugar1 tsp
-
ginger thinly sliced2 oz
-
fresh galangal (Thai ginger) thinly sliced2 oz
-
fresh lemongrass cut into thin rounds, white part only2 oz
-
tamarind paste to taste1 - 2 oz
-
fresh oyster mushrooms hand torn into pieces6 oz
-
lime juice1 tbsp
-
chicken breast fillet, boneless skinless cut into thin strips (approx. ¼ in.)16 oz
-
cilantro leaves only10 - 15 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
133 g
Brennwert
4004 kJ /
957 kcal
Fett
61 g
Ballaststoffe
12 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Flavors
11 Rezepte
USA
USA
Chicken Soups
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Noodle Soup
50 Min
Fragrant Chicken Curry
1 Std.
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 Std. 10 Min
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 Std. 20 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Thai Fish Curry
50 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min
Persian Chicken and Rice
1 Std. 35 Min