
Geräte und Zubehör
Banana Cream Pie
Vorbereitung 1 Std. 45 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
8 slices
Zutaten
Pie Crust
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (¼ in.), plus extra to grease4 oz
-
vegetable shortening chilled, cut into pieces (½ in.)2 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
ultrafine sugar2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
iced water6 - 8 tbsp
-
bananas (approx. 6 bananas), divided27 oz
Banana Filling
-
orange juice (approx. 1 orange)1 oz
-
unsalted butter cut into ½ in. pieces, divided4 oz
-
half and half24 oz
-
ultrafine sugar5 oz
-
egg yolks from large eggs6
-
corn starch4 tbsp
-
vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
Pie Topping
-
sugar2 tsp
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
vanilla extract¼ tsp
-
banana sliced into rounds (¼ in.) (approx. 1 banana)4 ½ oz
-
orange juice (approx. ½ orange), to coat bananas and prevent browning½ oz
Nährwerte pro 1 slice
Brennwert
928.9 kcal /
3886.6 kJ
Eiweiß
11.1 g
Fett
64.5 g
Kohlenhydrate
80.1 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
36.3 g
Natrium
438.5 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Everyday Cookbook
68 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Sandwich Bread
3 Std.
Pie Crust
5 Min
Country Peach and Custard Pie
1 Std. 50 Min
Maple Bacon Toffee Cookies
35 Min
Cinnamon Rolls
3 Std.
Biscuits and Gravy
40 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Barbecue Sauce
20 Min
Chocolate Lava Cake
45 Min
Snickerdoodles
25 Min
Strawberry Shortcake
1 Std.
Biscuits
40 Min