Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
TM6 TM5 TM31

Pumpkin, cauliflower and romanesco soup

4.2 ( 27 Bewertungen )

Zutaten

  • 20 g Parmesan cheese
  • 30 g celery stalks cut into pieces
  • 50 g onion cut into pieces
  • 30 g carrot peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 2 leaves fresh sage washed and dried
    oder 1 tsp dried sage leaves
  • 30 g extra virgin olive oil plus extra for serving
  • 250 g pumpkin flesh cut into pieces (1 cm)
  • 250 g cauliflower in florets
  • 250 g romanesco cauliflower in florets
  • 1000 g water
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
    oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 100 g dried soup pasta e.g. risoni pasta
  • 1 pinch fine salt (optional)
  • 1 tbsp fresh parsley chopped

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
153 kcal / 639 kJ
Eiweiß
5.6 g
Fett
6.6 g
Kohlenhydrate
17.7 g
Ballaststoffe
4.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte