
Geräte und Zubehör
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 portions
Zutaten
Hazelnut chocolate spread
-
raw hazelnuts skins on150 g
-
raw cacao powder40 g
-
pure maple syrup100 g
-
full cream milk100 g
Cupcakes
-
raw hazelnuts skins on130 g
-
buckwheat flour (see Tips)60 g
-
raw cacao powder (see Tips)40 g
-
baking powder (see Tips)2 tsp
-
stevia extract powder (optional)⅛ tsp
-
extra virgin olive oil70 g
-
pure maple syrup120 g
-
eggs2
-
milk80 g
-
hazelnut chocolate spread (see Tips)100 g
Icing
-
avocado ripe, flesh only1
-
pure maple syrup90 g
-
raw cacao powder30 g
-
hazelnut chocolate spread (see Tips)80 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
291.5 kcal /
1224.4 kJ
Eiweiß
6.3 g
Fett
22.2 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Natrium
79.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Sweet Nourish
80 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 Std. 10 Min
Butterfly cakes
1 Std.
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 Std.
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Banana coconut ice blocks
7 Std. 15 Min
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Dark chocolate frosting
10 Min
Alphabet cupcakes
25 Std. 30 Min
Vanilla honey cupcakes
1 Std. 20 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Better-for-you custard
15 Min
Chocolate cupcakes
1 Std. 20 Min