Gluten free lemon tart

Gluten free lemon tart

4.2 40 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
6 portions

Zutaten

Crust
  • blanched almonds
    30 g
  • coconut oil
    100 g
  • pure maple syrup
    90 g
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • coconut flour
    90 g
  • salt
    ¼ tsp
  • gluten free baking powder (see Tips)
    ½ tsp
Filling
  • unsalted butter
    110 g
  • eggs
    4
  • caster sugar
    150 g
  • lemon juice (approx. 3 lemons)
    100 g
  • orange juice (approx. 1 large orange)
    50 g
  • whipped cream to serve (optional)

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 578.2 kcal / 2428.7 kJ
Eiweiß 10.7 g
Fett 39.7 g
Kohlenhydrate 46.5 g
Ballaststoffe 7.1 g
gesättigte Fettsäuren 26.9 g
Natrium 294.2 mg

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